Inbrottslarm

För att uppfylla försäkringsbolagens krav avseende inbrottslarm, krävs att installationen utförts av en anläggarfirma och att all dokumentation är godkänd. Alltor Data & Larmteknik är en av SBSC certifierad anläggarfirma för inbrottslarm enligt SSF 130.

Vi utför stora och små installationer. Från stora industrier och lager till mindre företagslokaler. Vad som skiljer en industrilokal mot ett kontor är antalet enheter. I en industrilokal kanske man bara larmar dörrar och portar medan man på ett kontor larmar rum och korridorer. Inbrottslarm och passagesystem är ofta integrerade, ett system kan sköta både inbrottslarm och passage.

Vi på Alltor Data & Larmteknik hjälper dig att hitta en skräddarsydd lösning som passar dina speciella krav och önskemål. Hos oss får du alltid en personlig kontakt som svarar när du ringer och som säkerställer att du får en anläggning som motsvarar dina förväntningar. Vi tar ansvar för det vi installerat och tecknar gärna ett serviceavtal med dig som kund. Då kan du känna dig trygg med att systemet alltid fungerar som det ska.

Har du ett äldre inbrottslarm hjälper vi gärna till att byta eller serva. Som privatperson är du också välkommen att höra av dig till oss.

Felanmälan

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en felanmälan för inbrottslarm

 


   

  Anlita en certifierad anläggarfirma

  Vi är att installera anläggningar enligt SBF 110

  Produkter vi arbetar med

  Kamic Security
  Schneider Electric
  Schrack Seconet
  United Technologies
  Hämta supportverktyg